На Чонгарі відкриють телевізійну вежу

Читать на русском
Вежа забезпечить трансляцію українських мовників у південних районах Херсонщини та в окупованому Криму.

Сьогодні відбудеться відкриття телекомунікаційної вежі в селі Чонгар, яка забезпечить трансляцію українських мовників у південних районах області та АР Крим до її південного узбережжя.

Про це повідомили в прес-службі Херсонської ОДА, передає «Слово і Діло».

У Мінінформполітики назвали терміни запуску українського мовлення на КримМовлення українських телеканалів на територію окупованого Криму з Чонгарської телевежі почнеться до кінця зими.

«17 березня відбудеться робоча поїздка міністра інформаційної політики України Юрія Стеця, міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадима Черниша, голови Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Юрія Артеменка та голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва до Генічеського району», – йдеться в повідомленні.

В рамках поїздки відбудеться відкриття телекомунікаційної вежі в селі Чонгар, яка забезпечить трансляцію українських мовників у південних районах області та АР Крим до її південного узбережжя.

Після цього делегація відвідає КПВВ «Чонгар», де спільно з представниками прикордонної та митної служб огляне прилеглі території, «сервісну зону» та КПВВ.

Раніше повідомлялося, що Україна розірвала угоди з Росією про телебачення.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року на Карачуні почали піднімати телевежу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: