У «Л/ДНР» назвали абсурдом рішення про блокаду Донбасу

Читать на русском
Ватажки ЛНР і ДНР назвали рішення блокувати вантажне сполучення з Донбасом абсурдом і заявили, що все одно не збиралися торгувати з Україною.
Олександр Захарченко

Ватажки «ЛНР» і «ДНР» назвали рішення блокувати вантажне сполучення з Донбасом «абсурдом» і заявили, що все одно «не збиралися торгувати» з Україною.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Вони обманюють і власний народ. Виходить, що їм потрібна територія, потрібні багатства... Ухвалення таких політичних рішень – черговий абсурд Порошенко», – заявив так званий «глава ЛНР» Ігор Плотницький.

У свою чергу «глава ДНР» Олександр Захарченко оголосив, що все одно не збирався торгувати з Україною.

«Ми не збиралися більше торгувати з Україною. Повірте, якщо ми не будемо продавати їм наше вугілля, хоч тисячу блокад оголошуйте. Не нам блокаду оголосили, ми блокаду оголосили. Україна в наші плани не входить, наше завдання – зробити підприємства народними», – заявив він.

Нагадаємо, 15 березня РНБО підтримала тимчасове припинення транспортного сполучення з непідконтрольними територіями Донецької та Луганської областей у зв'язку із захопленням українських підприємств і загостренням ситуації в зоні АТО.

Після такого рішення Президент Петро Порошенко заявив, що саме через блокаду Донбасу сепаратисти заявили про захоплення українських підприємств в «ДНР» і «ЛНР», які планувалося використовувати як плацдарм в процесі повернення територій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: