За податкову декларацію Трампа обіцяють золоті гори

Читать на русском
Активіст Демократичної Партії США Девід Брок обіцяє заплатити $ 5 млн тому, хто допоможе оприлюднити податкову декларацію президента Дональда Трампа.

Активіст Демократичної Партії США Девід Брок обіцяє заплатити $ 5 млн тому, хто допоможе оприлюднити податкову декларацію президента Дональда Трампа.

Про це політик, якого журнал Time назвав «одним з найвпливовіших діячів Демпартії», написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, пише «Слово і Діло».

«Я пропоную нагороду в $ 5 млн тому, у кого є повна і легально отримана податкова декларація Трампа», - оголосив Брок, який є засновником ліберального дослідницького центру ЗМІ.

Раніше провідна ведуча телекомпанії MSNBC Рейчел Меддоу повідомила, що в її розпорядженні виявилася податкова декларація глави держави за 2005 рік. Журналістка пообіцяла, що пізніше розкриє подробиці цього документа. Відразу ж після цього представники Білого дому розповіли, що Трамп заплатив в 2005 році $38 млн податків при доході в $150 млн. За їх словами, республіканець, як керівник Trump Organization, «платив більше, ніж від нього вимагалося відповідно до законодавства».

Трамп знову призначив Обаму винним в анексії Криму РосієюМ'якість Барака Обами стосовно Росії дозволила їй стати сильнішою і відібрати Крим, вважає президент США Дональд Трамп

У той же час ще на етапі передвиборчої кампанії в США Трамп постійно відмовлявся оприлюднити свої найостанніші податкові відомості, відзначаючи, що за законом робити це не зобов'язаний.

Його позиція не змінилася і після того, як він очолив Білий дім. Не вплинула на неї і громадська петиція з вимогою до Трампу негайно опублікувати свою податкову звітність, яка набрала в січні понад 100 тис. підписів.

Як повідомлялося, кількість американців, які подали заявку на отримання громадянства Нової Зеландії, збільшилася на 70%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: