Міноборони закликає військових пенсіонерів повернутися на службу

Читать на русском
Очільник Міноборони сьогодні звернувся до офіцерів запасу, закликаючи їх взяти приклад із добровольців і повернутися на військову службу. Він підкреслив, що армія потребує досвіду військових пенсіонерів.

Міністр оборони Степан Полторак закликав військових пенсіонерів повернутися на військову службу.

Про це повідомляє «Слово і Діло, посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

«Хочу звернутися до офіцерів запасу, офіцерів, які перебувають на пенсії, які прослужили Україні 20-25 років, отримали пенсії, житло, щоб ви взяли приклад із добровольців. Закликаю офіцерів, яким дозволяють вік і здоров'я, повернутися до ЗСУ», – сказав Полторак під час урочистостей із нагоди Дня українського добровольця у вівторок.

Очільник Міноборони наголосив, що на сьогодні є потреба в досвіді таких офіцерів. Також він додав, що в зоні АТО зараз перебувають близько 40 тисяч військових, і всі вони – добровольці.

«Хочу подякувати тим, хто робив перші кроки в АТО. Багато з вас пройшли бойовий шлях, втратили здоров'я й усе одно залишилися в строю. Ви працюєте у військкоматах, інструкторами в навчальних центрах, виконуєте бойові завдання. Прошу українців берегти цих людей», – сказав Полторак.

Нагадаємо, в Міноборони планують змінити Бойовий статут ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: