Суд у справі Єфремова перенесли на 14 березня

Читать на русском
Розгляд справи колишнього глави фракції Партії регіонів у ВР Олександра Єфремова перенесли на 14 березня через відсутність одного з адвокатів обвинуваченого.

Розгляд справи колишнього голови фракції «Партії регіонів» у ВР Олександра Єфремова перенесли на 14 березня через відсутність одного з адвокатів обвинуваченого.

Про це повідомляє «Слово і діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

Засідання призупинили на прохання обвинуваченого та двох його захисників.

За їхніми словами, адвокат Олександр Лисак має висловити свою позицію з декількох клопотань захисту, проте 13 березня на суд він не приїхав через участь в іншому засіданні – розгляді апеляційної скарги про обрання запобіжного заходу усуненому з посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову.

САП перевіряє наявність інших громадянств у НасіроваУ Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі вирішили перевірити на наявність інших громадянств заарештованого Романа Насірова.

Державне обвинувачення виступило проти перенесення засідання, проте колегія суддів Старобільського суду ухвалила рішення продовжити розгляд клопотань 14 березня або за участю адвоката Лисака, або за наявності його письмового звернення з цього приводу.

Нагадаємо, Старобільський районний суд Луганської області продовжив голові фракції «Партії регіонів» у Верховній Раді попереднього скликання Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 17 березня.

Раніше Єфремова конвоювали з київського СІЗО до Луганської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: