Українка Світоліна визнана кращою тенісисткою світу в лютому

Читать на русском
Українська тенісистка Еліна Світоліна визнана кращою за підсумками лютого серед своїх колег не програвши жодного поєдинку.

Українська тенісистка Еліна Світоліна визнана кращою за підсумками лютого серед своїх колег не програвши жодного поєдинку.

Як повідомляє офіційний сайт Жіночої тенісної асоціації (WTA), це сталося завдяки завоюванню Світоліной першого в кар'єрі великого титулу, а також виходу в топ-10 тенісисток світу.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Новий час».

За підсумками опитування уболівальників на порталі WTA українська спортсменка отримала 63 відсотки голосів. Зі значним відставанням друге місце з 27 відсотками дісталося француженці Христині Младеновіч, третє з 10 відсотками - чешці Кароліні Плішковій.

Днями стало відомо, що перша ракетка України і 10-й номер світового рейтингу українка Еліна Світоліна номінована на звання кращої тенісистки світу в лютому за версією WTA.

У лютому Світоліна перемогла у фіналі престижного турніру категорії WTA Premier 5 в Дубаї з призовим фондом 2,666 мільйона доларів і гарантувала собі путівку в топ-10 світового рейтингу.

Раніше українська тенісистка виграла перший турнір в сезоні, перемігши на змаганнях в Тайбеї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: