ProZorro створює 12 центрів підтримки електронних закупівель у регіонах

Читать на русском
ProZorro створить 12 центрів компетенції в регіонах України для вирішення проблем із процедурами, навчання, моніторингу та поліпшення держзакупівель.

Держпідприємство «Прозорро» створить 12 центрів компетенції ProZorro в регіонах України, які допомагатимуть у вирішенні проблем із новими процедурами закупівель, навчанні, моніторингу та поліпшення електронних держзакупівель у країні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

МЕРТ готує 12 регіональних координаторів, які керуватимуть центрами компетенції.

«Минулого року ми проводили масові навчальні заходи в усій Україні. Представники команди ProZorro провели тренінги в кожному з регіонів мінімум 3-5 разів. Цього року ми особливу увагу приділяємо підготовці тренерів і консультантів – тих людей, які допоможуть створити регіональні центри компетенції та забезпечити необхідну експертизу для всіх користувачів системи», – зазначив заступник голови Мінекономрозвитку Максим Нефьодов.

Нагадаємо, 3 березня Нефьодов анонсував запуск нового проекту ProZorrо, метою якого є можливість продажу та здачі в оренду об'єктів держвласності.

Завдяки переходу на електронну систему закупівель у перші 3 місяці роботи ProZorro Бюджет України заощадив 16% коштів, але в Києві систему вже навчилися обходити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: