ЗСУ ліквідували снайпера бойовиків – штаб АТО

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про минулу добу поблизу лінії розмежування.

Військовослужбовці Збройних сил України виявили снайперську групу російсько-окупаційних військ, ліквідувавши одного снайпера.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Загалом зафіксовано 69 обстрілів. Втрат серед наших військових немає. Вчора під час несення служби на передових позиціях наші військовослужбовці виявили ворожу снайперську групу. Одного снайпера знищено», – йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Мар’їнку, Чермалик та Павлопіль. Використовуючи гранатомети, російсько-окупаційні війська обстрілювали Водяне та Гнутове, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Лебединське, Павлопіль, Новогригорівку, Гнутове та Широкине. По Широкиному, Водяному та Гнутовому вогонь вели БМП противника, по Новотроїцькому – снайпер.

На донецькому напрямку зі 122-мм артилерії загарбники неодноразово обстрілювали Зайцеве, з мінометів різних калібрів – Верхньоторецьке, Майорськ, Новгородське, Авдіївку, Луганське, з гранатометів та великокаліберних кулеметів – Верхньоторецьке, Піски, Невельське, Кам’янку, Новолуганське, Новгородське, Троїцьке, Зайцеве. По Зайцевому та Новгородському вогонь вели снайпери.

На луганському напрямку зі 120-мм мінометів окупанти вели вогонь по Новоолександрівці, Попасній та Троїцькому, а з стрілецької зброї обстріляли Кримське та Станицю Луганську.

Нагадаємо, раніше в штабі АТО повідомили про 6 поранених військових та одного волонтера.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: