Аброськін заборонив ввезення вогнепальної зброї на територію АТО

Читать на русском
Щоб захистити населення окупованих територій Донбасу, Аброськін заборонив ввезення вогнепальної зброї в зону АТО.

У Донецькій області до кінця антитерористичної операції полювання на диких тварин заборонене. Зважаючи на це Аброськін заборонив ввезення всіх видів вогнепальної зброї на територію АТО.

Начальник поліції області В'ячеслав Аброськін заборонив його ввезення зброї в Донецьку область, повідомляє «Слово і Діло».

Про це йдеться в повідомленні комунікативної служби Головного управління Нацполіціі в Донецькій області.

У цьому регіоні до кінця антитерористичної операції (АТО) заборонено полювання на всі види мисливських тварин, тому, щоб захистити людей від злочинів, пов'язаних з використанням вогнепальної зброї, Аброськін заборонив його ввезення.

Рішення пов'язане з тим, що в області почастішали випадки перевезення вогнепальної зброї через блокпости, при цьому в багатьох випадках власники не дотримуються правил поводження з ним.

«У той час, коли полювання на Донеччині заборонене, питання, навіщо люди везуть зброю через блокпости, залишається відкритим. Тому мною було прийнято рішення: при виявленні у людей на блокпостах вогнепальної зброї просити їх на якийсь час здавати зброю у відділення поліції. У разі, якщо людина буде відмовлятися, заборонити подальший в'їзд. У зоні проведення АТО ми не можемо дозволити собі таку розкіш, щоб люди розгулювали по вулицях зі зброєю», - заявив Аброськін.

Раніше в Нацполіціі підтвердили напад невідомих на редут активістів блокади в Кривому Торці.

Нагадаємо, за минулу добу КПВВ в зоні АТО перетнули понад 22 тисяч осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: