За Насірова заставу не вносили, він залишиться в СІЗО – захист

Читать на русском
Адвокати відстороненого від виконання обов'язків голови ДФС Романа Насірова не вносили заставу для його звільнення з СІЗО.

Адвокати відстороненого від виконання обов'язків голови ДФС Романа Насірова не вносили заставу для його звільнення з СІЗО.

Про це повідомив представник захисту Олександр Лисак, пише «Слово і Діло».

«Заставу ми не вносили. Навіщо вносити заставу, якщо подана апеляція? Сьогодні ми подали апеляцію до Солом'янського апеляційного суду. У ній ми просимо скасувати рішення суду про обрання запобіжного заходу стосовно Романа Насірова та відмовити в задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу», - сказав адвокат в коментарі журналістам.

За його словами, третій пункт апеляції вимагає визнати затримання Насірова незаконним. Він спростував повідомлення низки українських ЗМІ про те, що за Романа Насірова нібито внесена застава.

Прокурори САП задоволені рішенням суду щодо Насірова, але планують оскаржити суму заставиПрокурори Антикорупційної прокуратури вивчають питання оскарження суми застави, призначеного підозрюваному голові ДФС.

Лисак наголосив, що рішення щодо внесення або невнесення застави може ухвалюватися тільки після розгляду апеляції.

«Якщо рішення суду про обрання міри запобіжного заходу буде скасовано, або якщо буде ухвалено рішення про рівень застави, тоді ми будемо розглядати це питання», - додав він.

Нагадаємо, вночі 7 березня Солом'янський районний суд міста Києва заарештував Насірова на 60 діб з можливістю внесення застави розміром у 100 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: