Штаб: українських військових в зоні АТО обстріляли 54 рази

Читать на русском
У неділю, 5 березня, ворожі військові угруповання на Донбасі  54 рази порушували режим тиші, обстрілявши позиції українських військових.

У неділю, 5 березня, ворожі військові угруповання на Донбасі 54 рази порушували режим тиші, обстрілявши позиції українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Станом на 18.00 5 березня 2017 року загалом зафіксовано 54 обстріла. Двоє наших військових поранені, один травмований», - відзначили в штабі.

На донецькому напрямку бойовики кілька разів відкривали вогонь із танків по смт Луганське Бахмутського району, шахті Бутівка, селищам Кам'янка та Піски Ясинуватського району.

«З мінометів різних калібрів, гранатометів і стрілецької зброї (стріляли, - ред.) - по Авдіївці, Майорському, Новгородському, Троїцькому, Досвідченому, Піскам і Зайцевому. БМП вели вогонь по Луганському», - йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямі бойовики обстріляли з мінометів Талаківку, Гнутове, Водяне та Широкино, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Водяне, Гнутове, Широкино, Павлопіль.

Кабмін назвав три сценарії подій блокади ДонбасуКабінет міністрів підготував три сценарії розвитку подій на випадок, якщо блокада на Донбасі не припиниться.

«БМП і танки супротивника вели вогонь по Водяному і Широкино. Також Широкино обстріляли з протитанкових ракетних комплексів», - повідомляється в звіті.

На Луганському напрямку - з 120-мм мінометів були обстріляні Новоолександрівка і Богуславське, зі стрілецької зброї - Попасна.

Зокрема в «ДНР» повідомили, що українські силовики використовували військові катери атакуючи позиції «республіки» на узбережжі Азовського моря.

Як повідомлялося, через обстріли бойовиків Авдіївка знову залишилася без електропостачання.

Додамо, що роботу Донецької фільтрувальної станції вдалося відновити, ситуація в Авдіївці з водопостачанням налагоджується.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: