Дипломати РФ радять канадській владі вплинути на Україну

Читать на русском
Рішення канадського Міноборони про продовження військової допомоги Україні дипломати РФ в Оттаві назвали контрпродуктивним.

Дипломати Російської Федерації в Оттаві вирішили, що уповноважені радити владі Канади «вплинути на Київ», що, як упевнені в Кремлі, «переслідує військові цілі».

Щойно Міністерство оборони Канади ухвалило рішення продовжити військову допомогу – місію 200 інструкторів в Україні, російське посольство в Канаді виступило із заявою, назвавши це рішення «контрпродуктивним». Звернення дипломатів МЗС РФ з приводу продовження програми військового співробітництва між Оттавою та Києвом викладено в Twitter посольства, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ЛІГА.Новини».

Рішення канадського Міноборони про продовження військової допомоги Україні дипломати РФ в Оттаві назвали контрпродуктивним.

Дипломати країни-агресора продовжують наполягати на тому, що війна, яку РФ розв'язала проти України, є «громадянською», й вже вкотре нарікають на нібито порушення Києвом Мінських угод.

«Рішення уряду Канади продовжити військову місію в Україні є контрпродуктивним і не сприяє внутрішньоукраїнському політичному процесу, включаючи прямий діалог між Києвом і Донбасом», – йдеться в маніпулятивній заяві.

Раніше в МЗС Канади розповіли про погрози з боку Росії.

Вчора Канада продовжила навчальну місію Unifier в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: