Бої за Донбас: в штабі АТО повідомили про атаки на позиції ЗСУ

Читать на русском
За добу в АТО 110 раз відкривався вогонь по позиціях українських сил. В результаті один військовий загинув, ще 10 були поранені та двоє травмовані.

За добу в АТО 110 раз відкривався вогонь по позиціях українських сил. В результаті один військовий загинув, ще 10 були поранені та двоє травмовані.

Про це повідомили в прес-центрі штабу антитерористичної операції, передає «Слово і Діло».

На маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії і мінометів різних калібрів обстрілювали Богданівку, Мар'їнку, Новотроїцьке і Водяне. Зі стрілецької зброї і гранатометів били по Гнутовому, Водяному і Широкиному. Талаківку, Новотроїцьке, Мар'їнку, Водяне та Лебединське обстрілювали снайпери. По Водяному і Широкиному також вели вогонь БМП.

На луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії обстрілювали Калинове-Попасну, Новозванівку і Троїцьке, а з артилерії 122 мм і мінометів різних калібрів - Новоолександрівку, Кримське, Горіхове, Попасну, Катеринівку, Троїцьке і Новозванівку.

У МЗС підсумували три роки збройної агресії РосіїРосія, як держава-агресор, захопила 7,2% території України, на якій в окупації, страху і терорі живуть мільйони українських громадян.

«ПТРК неодноразово вели вогонь по українських позиціях у районі Кримського. З гранатометів, великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли Станицю Луганську в районі ділянки розведення сил. По Валуйському і Станиці Луганській також бив снайпер», - сказано в повідомленні.

На донецькому напрямку з танків і мінометів різних калібрів бойовики неодноразово обстрілювали Авдіївку, шахту Бутівка, Піски, Опитне, Верхньоторецьке, Зайцеве, Кам'янку, Луганське, а з гранатометів і стрілецької зброї - Зайцеве і Троїцьке. По Зайцевому й Опитному вогонь вів снайпер

Додамо, що роботу Донецької фільтрувальної станції вдалося відновити, ситуація в Авдіївці з водопостачанням налагоджується.

Як відомо, контактна група в Мінську домовилася про відвід важких озброєнь на Донбасі з 7 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: