Прокуратура через газету «Весті» кличе Клименка на допит

Читать на русском
Головна військова прокуратура звернулася до газети Весті з проханням опублікувати виклик на допит екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка.
Олександр Клименко

Головна військова прокуратура звернулася до газети «Весті» з проханням опублікувати виклик на допит екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка.

Про це в Facebook написав головний військовий прокурор Анатолій Матіос, оприлюднивши лист до редакції, повідомляє «Слово і Діло».

«Зважаючи на родинні зв'язки керівництва газети «Весті» з підозрюваним Клименком, Головна військова прокуратура вважає за необхідне направити копію виклику до вашої редакції», – сказано в листі.

Згідно з інформацією, виклик на допит також буде опублікований в «Урядовому кур'єрі».

Суд дозволив заочно заарештувати екс-міністра КлименкаСуд зобов'язаний розглянути питання про застосування до нього арешту чи більш м'якого запобіжного заходу.

Офіційно Клименка для проведення слідчих дій ще не викликали. Орган досудового слідства, відповідно до інформації у листі, має зробити це найближчим часом.

«Знайшли найкоротший шлях донести інформацію підозрюваному у грабунку держави на 3 мільярди гривень, власнику крокодилячого стільця та сліз, а також співмешканки (за сумісництвом глави ради директорів медіа-холдингу «Весті») Клименку про виклик до Генпрокуратури. Очікуємо відповідь та друк повістки у власній ньюс-пейпі», – написав Матіос.

Нагадаємо, що київський суд дозволив заочне розслідування стосовно екс-міністра часів Януковича Олександра Клименка. Раніше Генпрокуратура вже викликала Клименка на допит.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: