Бійців спецпідрозділу КОРД вивели з Авдіївки

Читать на русском
Бійці спецпідрозділу КОРД, що несли посилену службу в Авдіївці під час активних обстрілів міста, повертаються до місця постійної дислокації.

Бійці спецпідрозділу КОРД, що несли посилену службу в Авдіївці під час активних обстрілів міста, повертаються до місця постійної дислокації.

 Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області, пише «Слово і Діло».   «Бійці спецпідрозділу несли службу лище в нічний час. Вони патрулювали вулиці, щоб не тільки запобігти фактам мародерства та інших правопорушень, а й миттєво допомогти людям у разі потреби. Черговий екіпаж на броньованому автомобілі «Варта» був готовий відправитися в будь-яку точку Авдіївки, щоб в разі артилерійського обстрілу евакуювати людей. На щастя, в ці дні таких випадків не було, тоді, коли під час минулого відрядження бійці спецпідрозділу тричі рятували людей таким чином», - йдеться в повідомленні.

У житлових районах Авдіївки знешкодили 60 нерозірваних мін і снарядівЗ початку лютого військові сапери розвідали і провели в околицях Авдіївки маркування трьох мінних полів загальною площею близько 60 гектарів і знешкодили в житлових кварталах більше 60 нерозірвані гарматних снарядів і мінометних мін.

Раніше голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що наявних запасів води в Авдіївці Донецької області вистачить лише на два дні.

Як повідомлялося, поблизу Авдіївки відновили лінію електропередач, яка забезпечує постачання електрики в місто.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: