Новий радник Трампа категорично висловився на адресу Росії

Читать на русском
Новий радник з нацбезпеки президента США генерал Герберт Макмастер висловив нову позицію стосовно зовнішньої політики США щодо ІДІЛ і Росії.

Новий радник з нацбезпеки президента США генерал Герберт Макмастер висловив нову позицію стосовно зовнішньої політики США щодо ІДІЛ і Росії.

Про це пише «РИА-Новости» з посиланням на New York Times, передає «Слово і Діло».

Новий радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Герберт Макмастер на засіданні Ради нацбезпеки США дав зрозуміти, що Росія «ворог, а не друг».

«Джерело повідомило, що Макмастер дав зрозуміти, що Росія ворог, а не друг», - йдеться в повідомленні.

Також, на відміну від старшого радника Трампа Стіва Беннона, який називав ЄС «некоректною структурою», Макмастер виступив на захист світового порядку, що склався після Другої світової війни, заявивши, що «це важливо для підтримання миру і безпеки».

Крім того, МакМастер зазначив, що термін «радикальний ісламський тероризм» не є «корисним для цілей США».

Генерал-лейтенант вважає, що терористи ІГ «ототожнюють перекручення ісламу», і, таким чином, не є причетними до цієї релігії.

Як повідомлялося, 14 лютого екс-радник Трампа з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку через скандал про телефонні розмови з російським послом у Вашингтоні Сергієм Кисляком.

Нагадаємо, Трамп призначив своїм новим радником з національної безпеки генерал-лейтенанта армії США Герберта Макмастера 20 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: