Вибори у Франції: санкції проти РФ безглузді, а Крим ніколи не був українським – Ле Пен

Читать на русском
Кандидат від ультраправої партії Марін Ле Пен планує нормалізацію відносин із Росією та вважає безглуздими санкції проти країни.

Кандидат у президенти Франції від ультраправої партії «Національний фронт» Марін Ле Пен має намір у разі перемоги на виборах визнати Крим російським і скасувати санкції проти РФ.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Українські новини».

«Так, після референдуму, який показав згоду народу приєднатися до Росії, я також визнаю Крим частиною РФ. Приналежність Криму до України була лише адміністративним питанням радянських часів, півострів ніколи не був українським. Я шкодую про те, що референдум, організований для демонстрації волевиявлення народу півострова, не сприйнятий у міжнародному співтоваристві та ООН», – сказала Ле Пен в інтерв'ю.

Крім того, Ле Пен назвала «безглуздими» антиросійські санкції.

Вибори у Франції та «найбільше зло» для України: експерт оцінив кандидатів на посаду президентаПолітолог проаналізував попередні результати праймеріз під час президентських виборів у Франції.

«Санкції – це досить безглуздий метод у дипломатії. Всі країни мають проявляти повагу один до одного, вести переговори на рівних і приймати компромісні рішення, прийнятні для всіх», – заявила кандидат у президенти Франції.

Додамо, раніше вона також анонсувала, що в її планах провести референдум про вихід Франції з ЄС.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що екс-прем'єр-міністр країни Франсуа Фійон офіційно став кандидатом на посаду президента.

Відзначимо, в експертному колі вважають, що обидва претенденти на посаду президента у Франції можуть нести ризики для України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: