Сьогодні в США будуть вручати «Оскар»

Читать на русском
В ніч з 26 на 27 лютого в Лос-Анджелесі відбудеться вручення премій Американської кіноакадемії - Оскар 2017.

Сьогодні в Лос-Анджелесі відбудеться вручення премії «Оскар». Кінопремія щорічно присуджується Американською академією кінематографічних мистецтв і наук і цьогоріч пройде в 89-й раз.

Трансляція грандіозного шоу в Україні почнеться о 2 годині в ніч проти понеділка на телеканалі Україна, передає «Слово і Діло».

Найочікуваніші кінопрем’єри 2017 року«Слово і Діло» зібрало найбільш очікувані художні фільми, прем’єра яких запланована на 2017 рік.

Вручення премії «Оскар» традиційно відбудеться у кінотеатрі Dolbi, де зберуться головні зірки світового кіно.

Нагадаємо, що 24 січня, Американська академія кінематографічних мистецтв оголосила номінантів кінопремії «Оскар».

Вперше за увесь час існування премії імена претендентів на «Оскар» були названі у загальнодоступній прямій відеотрансляції.

Лідером за кількістю номінацій став фільм-тріумфатор Золотого глобуса – «Ла Ла Ленд». Картина заявлена у 14 номінаціях Оскара.

Нагадаємо, у 2016 році «Оскар» за кращий фільм був присуджений картині про журналістське розслідування «У центрі уваги» (Spotlight), приз за кращу режисуру отримав мексиканський режисер Алехандро Гонсалес Іньярріту за фільм «Легенда Г'ю Гласса» (Revenant), довгоочікувана статуетка за кращу чоловічу роль дісталася Леонардо Ді Капріо, який зіграв у цьому фільмі головну роль.

Раніше повідомлялося, що іспанський кінорежисер Педро Альмодовар очолить журі Каннського кінофестивалю в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: