Неділя порадує українців плюсовою температурою

Читать на русском
26 лютого в Києві мінлива хмарність температура повітря вдень +4 ... +6 градусів, вночі -3 ...-5 градусів. Вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця.

Завтра, 26 лютого, в Києві мінлива хмарність температура повітря вдень +4 ... +6 градусів, вночі -3 ...-5 градусів. Вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр, пише «Слово і Діло».

На заході України мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вдень +2 ... +7 градусів, вночі -2 ...- 7.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень місцями дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вдень +2 ... +7 градусів, вночі -2 ...-7.

З початку року через ожеледицю постраждали майже 600 киянУ столиці з початку року внаслідок ожеледиці постраждали 590 людей, з них – 550 дорослих та 40 дітей.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вдень +2 ... +7 градусів, вночі -2 ...-7.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вдень 0... + 5 градусів, вночі -2...7.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів. Температура повітря вдень +3 ... +8, вночі -2 ...-7.

Нагадаємо, 24 лютого в Україні було аномальне для зими потепління.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: