В РФ замість виборів хочуть провести референдум імені Путіна – ЗМІ

Читать на русском
Російські ЗМІ повідомляють, що в Кремлі активно готуються до виборів навесні 2018 року, збираючись запровадити деякі ноу-хау.

В адміністрації президента РФ Володимира Путіна не бачать сенсу в тому, щоб спеціально підбирати йому опонентів від влади, які б «підвищили інтерес до виборів», і мають намір зібрати максимальну кількість голосів за чинного лідера.

Про це повідомляє російський телеканал «Дождь» з посиланням на джерела в Кремлі, передає «Слово і Діло».

Навіщо Кремль визнав «паспорти» «Л/ДНР». Подробиці указу ПутінаПолітолог пояснив, навіщо РФ визнала «документи» ОРДЛО та чи означатиме це вихід із мінського процесу Росії.

«На сьогодні просто немає такого кандидата, який своїм висуненням здатний створити інтригу на виборах», – аргументували позицію в Кремлі.

Опонентом Путіна на виборах не бачать голову Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, стверджуючи, що той своїм висуненням створить «лише багато негативу» навколо влади, але не посприяє значному підвищенню явки, розповіли джерела.

За словами співрозмовників телеканалу, вибори «мають стати більш чистими, прозорими та легітимними», ніж попередні. Також одне із завдань програми Кремля – домогтися рекордного відсотка та кількості голосів за Путіна. В 2012 році за нього проголосували 63,6% росіян виборчого віку.

Джерела в Кремлі також повідомили, що в Росії замість «звичайних» виборів може відбутися «референдум про довіру національному лідеру».

Як повідомляє прокремлівське видання «Коммерсант», на виборах 11 березня в РФ збираються подвоїти кількість виборчих дільниць, а також відмовитися від відкріпних посвідчень, щоб виборці «не обтяжували себе поїздками за ними й отримали можливість голосувати за місцем перебування».

Раніше повідомлялося, що на Донбас прибув 60-й «гумконвой» Путіна.

Нагадаємо, у Франції відреагували на визнання Путіним «паспортів» ОРДЛО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: