Справа Майдану: двом співробітникам запорізького главку МВС повідомили про підозру

Читать на русском
Слідчі обласної прокуратури підозрюють двох співробітників ГУ МВС у Запорізькій області в злочинах проти активістів.

Слідчим відділом прокуратури Запорізької області повідомлено про підозру двом співробітникам Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в регіоні в свідомо незаконному затриманні учасників Революції Гідності.

Зазначені особи підозрюються в свідомо незаконному затримання учасників мирної акції протесту, яка мала місце 26 січня 2014 року на площі Фестивальній у Запоріжжі, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Прокуратурою області встановлюється місцеперебування інших осіб, причетних до скоєння кримінальних злочинів проти учасників мирних акцій протесту під час Революції Гідності, й вживаються заходи щодо притягнення останніх до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, вчора, 20 лютого, Солом'янський районний суд Києва повернув слідчим Генпрокуратури обвинувальний акт проти керівника роти «Беркута».

Раніше Президент України Петро Порошенко закликав народних депутатів підтримати запропоновані зміни до закону про заочне засудження заради суду над Януковичем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: