В АП відреагували на пропозицію нардепа Артеменка щодо Криму

Читать на русском
В Адміністрації Президента України прокоментували інформацію про план депутата Андрія Артеменка щодо Криму.

Авантюра з урегулюванням конфлікту між Росією та Україною шляхом передачі анексованого Криму в оренду РФ – спроба дискредитації.

Про це в інтерв'ю «Українським новинам» заявив заступник глави Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв, повідомляє «Слово і Діло».

«Звертаю увагу на заяву Президента України про те, що своєю територією ми не торгуємо. Крапка. Сподіваюся, що його (депутата від фракції «Радикальної партії» Андрія Артеменка – Ред.) колеги по Верховній Раді та українська громадськість дадуть адекватну оцінку цій «махровій» авантюрі», – сказав він.

Він також висловив здивування тим резонансом, який викликала інформація американського видання The New York Times про те, що Артеменко передав колишньому раднику президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки і оборони Майклу Флінну проект урегулювання конфлікту між Україною та Росією.

«Ми – серйозні люди, й фейки не коментуємо», – заявив Єлісєєв.

Нагадаємо, лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко пообіцяв ініціювати виключення Артеменка з політсили. Пізніше «радикали» виключили Артеменка зі складу фракції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: