Роковини розстрілу Майдану: в центрі Києва проходить акція пам'яті

Читать на русском
У Києві на Майдані Незалежності проходять заходи з нагоди третьої річниці Революції Гідності та вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.

У рамках роковин розстрілу Майдану в Києві на Хрещатику продовжують вшановувати пам'ять Небесної Сотні.

Про це повідомляє «РБК-Україна», передає «Слово і Діло».

Вшанування Небесної сотні: як увіковічнили героїв Майдану в регіонах УкраїниЧеркаська, Житомирська та Київська область стали лідерами за кількістю площ і вулиць, названих на честь героїв Небесної сотні.

Повідомляється, що в центрі Києва біля меморіалу Небесній Сотні проходить молебень у пам'ять про загиблих на Майдані. Біля меморіалу зібралося близько 50 осіб. Люди продовжують приносити квіти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на роковини розстрілу Майдану в Маріїнському парку відкрили пам'ятну дошку п'ятьом Героям Небесної Сотні, які загинули 18 лютого 2014 року неподалік від Будинку офіцерів. На пам'ятний знак нанесені імена Сергія Шаповала, Олександра Плеханова, Сергія Дідича, Володимира Кищука та Ігоря Сердюка.

Раніше повідомлялося, що за фактом травмування правоохоронців у результаті зіткнень у центрі Києва між поліцією та учасниками акцій на підтримку блокади Донбасу відкрито кримінальне провадження.

LIVE | Акції в центрі КиєваРадіо Свобода онлайн

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: