У військовій прокуратурі повідомили про причину пожежі у військовій частині в Сумській області

Читать на русском
Причиною пожежі, що забрала життя двох військовослужбовців в Сумській області, могла стати буржуйка, вважають у військовій прокуратурі.
Фото з відкритих джерел

Причиною пожежі, яка забрала життя двох українських військовослужбовців у частині ЗСУ в Сумській області, могло стати недотримання правил безпеки при користуванні буржуйкою.

Таку версію події озвучили у військовій прокуратурі, інформує «Слово і Діло».

«Намет, у якому проживали військові, опалювався «буржуйками», тому на даний момент одна з версій загоряння – це недотримання правил безпеки», – вважають у відомстві.

Ніч на Донбасі минула неспокійно – штаб АТОУ штабі антитерористичної операції кажуть, що станом на ранок неділі зафіксовано чи не найбільшу кількість нічних обстрілів.

За інформацією військового прокурора Сумського гарнізону Ігоря Галичанського, обидва загиблі – уродженці Полтавської області, їм було 27 і 37 років. Також у результаті інциденту госпіталізований один військовослужбовець.

Інформацію про подію занесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 425 (недбале ставлення до військової служби) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що один зі співробітників СБУ наклав на себе руки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: