Погода на вихідні: в Україну йде потепління

Читать на русском
Цими вихідними погода в Україні буде хмарною. У суботу майже в усіх областях очікуються опади мокрого снігу. У неділю – мінлива хмарність, без опадів. Вітер: південно-західний, західний, 3-10 м/с.

Погода по Україні та в столиці на вихідних очікується досить спокійна і без істотних опадів. Температура вночі - від 0 до 5 градусів морозу, вдень - від 0 до 5 градусів тепла.

Про це [УНН](http://www.unn.com.ua повідомила начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Людмила Савченко, передає «Слово і Діло».

У центральних областях: в суботу хмарно, мокрий сніг. Температура повітря вночі -3...-2°С, вдень +1...+2°С. В неділю: хмарно, без опадів. Температура повітря вночі -2...-1°С, удень +1...+2°С.

На заході країни: в суботу хмарно, прогнозуються опади мокрого снігу. Температура повітря вночі -3...-1 º с, вдень +1...+6°С. В неділю: хмарно з проясненнями, без опадів. Температура повітря вночі -4...0°С, вдень -2...+6°С.

На півночі України: в суботу хмарно, випаде мокрий сніг. Температура повітря вночі -3...-1°С, протягом дня +1...+2°С. В неділю: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Температура повітря вночі -1°С, вдень +1°С.

У східних областях: в суботу хмарно, місцями незначні опади у вигляді мокрого снігу. Температура вночі -9...-4°С, вдень температура повітря складе +1°С. В неділю: мінлива хмарність, опади не прогнозуються. Температура повітря вночі -4...0°С, вдень +1°С.

У південних областях: в суботу хмарно, без опадів. Температура повітря вночі -5...0°С, протягом дня +8...+1°С. В неділю: хмарно з проясненнями, без опадів. Температура повітря вночі -2...0°С, вдень +2...+8°С.

У Києві в суботу очікується від +1 до +3, вдень -1, -3 вночі, можливий мокрий сніг з дощем, а в неділю буде триматися на рівні від +1 до +3 градусів, опадів також не очікується.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: