Нардеп Барвіненко так і не розщедрився на комп'ютери для школи свого округу

Читать на русском

Народний депутат Віталій Барвіненко не виконав обіцянку забезпечити комп'ютерами школу села Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області.
Віталій Барвіненко

Народний депутат України Віталій Барвіненко провалив обіцянку забезпечити за рахунок свого фонду гімназію села Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області комп'ютерами.

Це під час перевірки обіцянки з'ясувало «Слово і Діло».

Зокрема, в блозі нардепа 12 червня 2016 року з'явився запис про те, що в зв'язку зі скаргою директора школи на брак комп'ютерів він «одразу ж відгукнувся на прохання й пообіцяв, що до нового навчального року з Фонду Барвіненка буде придбана комп'ютерна техніка».

19 липня депутат підтвердив свій намір, уточнивши, що до вересня комп'ютери отримають одразу кілька шкіл Білгород-Дністровського району.

Фонд Виталия Барвиненко не приобрел компьютерную технику для школы-гимназии в селе ШабоSlovoiDilo

Коли ж «Слово і Діло» вирішило з'ясувати, як ідуть справи із забезпеченням Шабської гімназії комп'ютерами від Фонду Барвіненка, директор навчального закладу Людмила Чебан відповіла, що були отримані 15 ноутбуків. Але не від зазначеного фонду, а від відділу освіти, науки, молоді та спорту районної адміністрації.

Таким чином, відповідна обіцянка представника групи «Відродження» отримує статус «не виконано». Загалом у його досьє 17 зареєстрованих аналітиками порталу зобов'язань, з яких він поки не виконав жодного. Дізнатися, як працюють його колеги по парламенту, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: