Мін'юст розробив дорожню карту на три роки

Читать на русском
У Міністерстві юстиції України розробили дорожню карту на три роки й назвали чотири стратегічних пріоритети, поставленні перед відомством.

У Міністерстві юстиції України розробили дорожню карту на три роки.

Про це сказав міністр юстиції Павло Петренко під час брифінгу в п'ятницю, повідомляє УНН, передає «Слово і Діло».

У Мін'юсті розповіли, коли чекати рішення щодо позову України проти РФУ Міністерстві юстиції України розповіли, коли чекати рішення за позовом України проти Російської Федерації.

«Ми також для себе поставили вперше в історії Міністерства юстиції стратегічний план на три наступних роки. Спільно з нашими партнерами з проекту підтримки реформ юстиції ЄС, з нашими партнерами з інших міжнародних організацій ми розробили амбітний стратегічний план розвитку Міністерства та органів юстиції на 2017-й і два наступних бюджетних роки», – сказав він.

Міністр юстиції назвав чотири стратегічних пріоритети, що постали перед відомством. Це верховенство права, де пріоритетом є система безплатної правової допомоги і якісна правова допомога тим людям, які не мають можливості отримати платного адвоката; мінімізація корупційних ризиків і поліпшення бізнес-клімату; загальнонаціональний проект «Я маю право» для обізнаності українців у сфері своїх прав; подальша інституційна розбудова органів юстиції.

Як повідомлялося раніше, в Мін'юсті мають намір відмовитися від радянських регуляторних норм.

Нагадаємо, Мін'юст зареєстрував Порядок перевірки електронних декларацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: