На Донбасі окупанти вербують безробітних до лав терористів

Читать на русском
Блокада Донбасу вкрай негативно позначилася на ринку праці цього регіону, що змушує місцеве населення вступати до лав російських окупаційних військ.

Блокада Донбасу вкрай негативно позначилася на ринку праці цього регіону, що змушує місцеве населення вступати до лав російських окупаційних військ.

Про це повідомляє розвідка Міноборони на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Эспрессо ТV».

Російське окупаційне командування, скориставшись режимом припинення вогню, нарощує боєздатність формувань і частин шляхом збільшення їх чисельності за рахунок призову робітників підприємств вугледобувного комплексу, які втратили робочі місця в результаті припинення поставок вугілля залізницею.

Особливо інтенсивно агітаційна кампанія з вербування місцевого населення для проходження військової служби за різними військовими спеціальностями розгорнута в містах Довжанськ, Ровеньки, Луганськ, Алчевськ і Кадіївка.

Блокада Донбасу обвалить гривню та призведе до величезних збитків – ПорошенкоЧерез блокаду Донбасу Україна може втратити до 2 мільярдів доларів, а курс національної валюти похитнеться. Про це розповів Президент Петро Порошенко.

Це вже дозволило істотно підвищити рівень укомплектованості окремих підрозділів 6-го окремого механізованого полку (Кадіївка) та 7-ї окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС Росії.

Як повідомлялося раніше, Петро Порошенко заявив, що через блокаду Донбасу Україна може втратити до 2 мільярдів доларів, а курс національної валюти похитнеться.

Нагадаємо, в результаті конфлікту на сході України рівень безробіття на окупованих територіях Донбасу перевищив 50%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: