Радник Трампа заявив про докази фальсифікацій на президентських виборах

Читать на русском
У адміністрації президента Сполучених Штатів Дональда Трампа є докази фальсифікацій на виборах, які пройшли в країні 8 листопада.
Стівен Міллер

В адміністрації президента Сполучених Штатів Дональда Трампа є докази фальсифікацій на виборах, які пройшли в країні 8 листопада.

Про це повідомив радник американського президента Стівен Міллер в інтерв'ю ABC, пише «Слово і Діло».

«Білий дім надав величезну кількість доказів щодо обману виборців, те, що голосували люди, зареєстровані більш ніж в одному штаті», – сказав Міллер.

Він повідомив, що на виборах президента голосували померлі люди, а також ті, в кого немає громадянства США.

Рейтинг схвалення політики Трампа впав до 40%Рейтинг схвалення роботи нового президента США Дональда Трампа знизився з 45% до 40%. Рейтинг несхвалення виріс до 55%.

«Це факт, і ви не будете заперечувати, що є величезна кількість людей, які не є громадянами країни, чиї голоси були зареєстровані на виборах», – підкреслив радник президента США.

Він назвав те, що відбувалося на виборах, «скандалом». На його думку, «країна має бути в розпачі» через те, що на виборах голосують люди, які не мають на це права.

Нагадаємо, на президентських виборах США Дональд Трамп отримав голоси 276 вибірників із 270 необхідних для перемоги, а його конкурентка Гілларі Клінтон – 215. Пізніше Клінтон назвала винуватця своєї поразки на президентських виборах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: