Мінекології переходить на електронні адмінпослуги

Читать на русском
Міністерство екології України готується повністю перейти на електронні адміністративні послуги.
Остап Семерак

Міністерство екології України знаходиться в процесі повного переходу на електронні адміністративні послуги.

Як передає «Слово і Діло», про це у Facebook написав міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

«Мінприроди активно рухається до повного переходу до системи електронних адміністративних послуг. За 10 місяців роботи ми запустили систему електронного декларування http://e-eco.gov.ua/site/index і інтерактивну карту смітників https://ecomapa.gov.ua/. І ці сервіси вже встигли успішно зарекомендувати себе», - повідомив Семерак.

За його словами, в подальших планах відомства - розширити кількість сторінок на інтерактивній карті звалищ. Карта повинна інформувати не тільки побутових відходів, стихійних звалищах, а й про сховищах промислових відходів і пунктів утилізації всіх їх видів.

Він додав, що з часом на порталі Мінприроди буде розміщуватися онлайн інформація з кожного джерела забруднення. Звичайно, для цього повинна бути врахована кожна точка забруднення атмосферного повітря і встановлені відповідні датчики.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів заявив, що Мінекономрозвитку готується перевести в електронну форму 70% документообігу в сфері видачі дозволів і ліцензій.

Міністерство екології України готується повністю перейти на електронні адміністративні послуги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: