Міноборони почало закупівлю сухпайків нового зразка

Читать на русском
Перша закупівля – 112 тисяч комплектів, термін поставки – до 30 травня. Обсяг розбитий на 5 лотів, у яких будуть пропонуватися 7 різновидів польових раціонів.

Комітет конкурсних торгів Міноборони ухвалив рішення про початок процедури закупівлі польових раціонів нового зразка для українських військових.

Про це повідомив радник президента Юрій Бірюков на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«7 денних раціонів. 7 різних денних раціонів. Перша закупівля –– 112 000 комплектів, термін поставки – до 30 травня. Обсяг розбитий на 5 лотів. Дуже хочеться, щоб на торги вийшли (і перемогли) різні постачальники. Так можна буде і якість порівняти, та й ціну збити», – пише він.

ЗСУ так і не отримали минулоріч обіцяні Полтораком американські тепловізориСполучені Штати Америки не направили до України в 2016 році 1500 тепловізорів для Збройних сил України, попри обіцянку міністра оборони.

Раніше міністр оборони України Степан Полторак запропонував перевірити якість сухпайків для військових, виставивши їх на продаж в офіцерській їдальні Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України.

Технічні умови нового сухого пайка для військовослужбовців Збройних сил України Степан Полторак підписав ще 26 вересня 2016 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: