Зубку не вистачило півроку, щоб оновити котельню в Слов’янську

Читать на русском
Міністр регіонального розвитку й будівництва Геннадій Зубко не встиг до кінця 2016 року оновити котельню номер 5 у Слов’янську.
Геннадій ЗубкоФото з відкритих джерел

Попри обіцянку віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку та будівництва Геннадія Зубка, в котельні №5 у Слов’янську так і не встановили нове обладнання.

Це в результаті перевірки заяв чиновника з’ясувало «Слово і Діло».

12 вересня минулого року міністр запевнив, що відремонтовану котельню №5 у Слов’янську здадуть в експлуатацію до кінця 2016 року. На той момент перша черга реконструкції вже була завершена, а об’єкт був включений до переліку проектів, що фінансувалися за рахунок обласного бюджету.

Однак 27 січня 2017 року в департаменті капітального будівництва Донецької військово-цивільної адміністрації «Слову і Ділу» повідомили, що наразі для слов’янської котельні №5 підрядником лише придбане обладнання. «Виконання робіт можливе при затвердженні лімітних призначень на 2017 рік», – зазначається у відповіді на інформаційний запит порталу.

Крім того, 31 січня аналітики порталу телефоном зв’язалися з обласним департаментом капітального будівництва й уточнили, що в зазначеній котельні наразі функціонує старе обладнання.

Це вже 18-та невиконана обіцянка Зубка, зафіксована «Словом і Ділом». 43% власних зобов’язань віце-прем’єр усе ж виконав, що дозволило йому посісти 10-те місце в рейтингу відповідальності членів уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: