РФ обстріляла український літак над Чорним морем – Полторак

Читать на русском

У Міністерстві оборони України повідомили про обстріл російськими військовими українського транспортника над Чорним морем.
Степан Полторак

У районі Одеського газового родовища зі стрілецької зброї був обстріляний транспортний літак Військово-морських сил Збройних сил України Ан-26.

Про це в Facebook написав міністр оборони Степан Полторак, повідомляє «Слово і Діло».

«1 лютого 2017 року, під час здійснення тренувального польоту у виключній (морській) економічній зоні України, в районі Одеського газового родовища з раніше захоплених Російською Федерацію бурових вишок зі стрілецької зброї був обстріляний транспортний літак Військово-морських сил Збройних сил України Ан-26», – заявив міністр.

За його словами, в результаті обстрілу літаку було завдано ушкодження. Екіпаж літака при цьому не постраждав, Ан-26 продовжив виконання польотного завдання.

«Крім того, екіпажем було виявлено й зафіксовано роботу радіолокаційної станції Російської Федерації в активному режимі, що зазвичай використовується для наведення ракет систем протиповітряної оборони», – додав Полторак.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про обстріл бойовиками українських працівників ДСНС після запровадження режиму тиші.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: