Ківалов забув про обіцяні соціальні гарантії постраждалим від війни одеситам

Читать на русском
Народний депутат від Опоблоку не виконав обіцянку домогтися соціальних гарантій для одеситів, що постраждали від бойових дій на сході України.
Сергій КіваловФото з відкритих джерел

Народний депутат Сергій Ківалов провалив обіцянку домогтися соціальних гарантій для одеситів, що постраждали від війни на сході України.

Вона була одним із пунктів його передвиборчої програми, з якою він як кандидат-мажоритарник балотувався на парламентських виборах-2014 в Одесі, нагадує «Слово і Діло».

«Домогтися соціальних гарантій для одеситів, що постраждали від військових та інших дій, пов’язаних із воєнними подіями», – йшлося в програмі Ківалова, зареєстрованій на сайті ЦВК 5 вересня 2014 року.

«Я обіцяю лише те, що можу виконати», – писав у своїй програмі Ківалов, однак вочевидь кривив душею, оскільки навіть того, для чого не потрібні були великі зусилля, нардеп не зробив. За цей час Верховна Рада ухвалила щонайменше 9 законів, направлених на захист населення, що тим чи іншим чином постраждало від військових дій, але за жоден із них Ківалов не голосував.

Більше того, «опоблоківець» не зареєстрував у Раді жодного власного законопроекту, що гарантував би соціальний захист постраждалим від війни жителям Одеси чи інших міст і регіонів України.

Отже, до списку його невиконаних обіцянок додається ще одна – вже 14-та за ліком. Загалом народний депутат виконав 29% власних зобов’язань, зареєстрованих «Словом і Ділом». Із цим показником він лише 201-й у рейтингу відповідальності народних депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: