Адвокат Небесної Сотні розповів про докази причетності Януковича до розстрілів Майдану

Читать на русском
Обвинувачення в справі злочинів на Майдані має певні докази причетності екс-президента Віктора Януковича до розстрілів протестувальників.

Обвинувачення в справі злочинів на Майдані має певні докази причетності екс-президента Віктора Януковича до розстрілів протестувальників.

Про це розповів у ефірі «Еспресо.TV» адвокат родин Небесної Сотні Маркіян Галабала, пише «Слово і Діло».

«Уже зараз на стадії досудового розслідування в кримінальному провадженні щодо розстрілу було чітко встановлено, що 20 лютого 2014 року приблизно о 6:00 Янукович телефонував Лєбєдєву, Захарченку, Якименку. Це були неодноразові з'єднання. Згідно з версією обвинувачення, тоді й обговорювалася процедура початку розстрілу протестувальників на Майдані», – зазначив Галабала.

Правозахисник наголосив, що правоохоронці продовжують збір доказів причетності представників влади до вбивств цивільних громадян у центрі Києва.

Інтерпол може відновити розшук Януковича наприкінці січня – НеволяПитання про відновлення міжнародного розшуку екс-президента України Віктора Януковича може бути розглянуте Інтерполом 26-29 січня.

«Ці докази дуже важко зібрати, але потроху стороні обвинувачення це вдається», – додав Галабала.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що процедура заочного засудження колишнього президента України Віктора Януковича продовжена до 2019 року.

Зазначимо, що суд заборонив знищувати дані про телефонні дзвінки періоду Євромайдану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: