Порошенко за минулий рік надав громадянство 131 росіянину

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко в 2016 році надав громадянство України 131 росіянину. Всього у минулому році громадянство України отримали 16 866 осіб, з них 809 іноземців.
Фото: Reuters

Президент України Петро Порошенко в 2016 році надав громадянство України 131 росіянину.

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на відповідь Державної міграційної служби на запит, пише «Слово і Діло».

Всього, згідно з повідомленням, у минулому році громадянство України отримали 16 866 осіб, з них 809 іноземців та осіб без громадянства за їх клопотаннями отримали українське громадянство за указами Президента.

Зокрема, 131 прийняте указом Президента громадянство України отримали громадяни Росії, 75 – осіб без громадянства (громадянами яких держав вони були раніше, не зазначено).

Крім того, громадянство України у 2016 році прийняли по одному громадянину США, Німеччини, Ізраїлю, Греції, Північної Кореї, Куби, Непалу, Саудівської Аравії, Конго, Ємену і Таджикистану.

Нагадаємо, іноземці та особи без громадянства, що проходять службу в армії України, зможуть отримати українське громадянство за три роки проживання в Україні.

Зазначимо, раніше повідомлялось, що десять екс-беркутівців отримали російське громадянство.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: