Український офіс Uber змінив очільника

Читать на русском
Голова українського офісу Убера Аркадій Вершебенюк залишив компанію, а на його місце прийшов екс-голова білоруського офісу.

Генеральний менеджер українського офісу Uber Аркадій Вершебенюк залишив компанію, а замість нього регіональний офіс очолив Олексій Стах, який раніше очолював офіс у Білорусі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на AIN.UA.

«Він ухвалив рішення продовжити професійну діяльність поза Uber. Ми вдячні Аркадію за його значний внесок у розвиток сервісу Uber в Україні й бажаємо йому успіху та подальших досягнень», – повідомили в прес-службі компанії.

Новим генеральним менеджером в Україні та СНД стане Олексій Стах, який раніше керував білоруським офісом компанії, а потім очолив регіон.

Крім того, як повідомляє Autogeek, відсьогодні, 27 січня, для користувачів Uber в Україні стає доступною нова функція: ввівши в додатку пункт призначення, користувач зможе відразу побачити розрахункову вартість поїздки, яка не збільшиться, якщо не буде змінений пункт призначення.

Як відомо, Аркадій Вершебенюк очолив українське представництво Uber у 2015 році, успішно запустивши сервіс у Києві 30 червня 2016 року. В його профілі в соціальній мережі LinkedIn з'явилася нова посада – голова наглядової ради української компанії ЕКТА, яка займається виробництвом світлодіодних екранів.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада ухвалила законопроект про е-квиток у громадському транспорті. Міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів, коли запуститься пілотний проект е-квитка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: