Гілларі Клінтон стане ведучою власного телешоу

Читать на русском
Колишній кандидат на посаду президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон може стати телеведучою власного шоу, яке буде присвячене актуальним проблемам сучасності.

Екс-кандидат у президенти США Гілларі Клінтон розглядає ідею стати ведучою телевізійної програми, присвяченій актуальним проблемам сучасності, й навіть планує запрошувати до себе в студію світових лідерів і мислителів.

Про це повідомив автор колонки в журналі Townhall Ед Клейн, передає «Слово і Діло».

Клінтон назвала винуватця своєї поразки на президентських виборахХіларі Клінтон повідомила, що винуватцем в її програші на президентських виборах став директор ФБР.

«Вона дуже серйозно говорить про ідею власного телевізійного шоу. Як ведуча вона обговорюватиме щоденні теми з прогресивного погляду, запрошуватиме найцікавіших гостей, братиме інтерв'ю в світових лідерів і людей, що мають прогресивні думки», – наводить Клейн слова свого співрозмовника в оточенні Клінтон.

Як раніше повідомляло агентство, за результатами президентських виборів 8 листопада 2016 року в США перемогу отримав Дональд Трамп. Водночас кандидат від демократів Гілларі Клінтон, за офіційними підрахунками, отримала майже на 3 мільйони голосів більше за свого суперника.

Нагадаємо, раніше Клінтон заявляла про намір піти з політики й зайнятися доброчинністю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: