СБУ спіймала на хабарі чиновника Житомирської ОДА

Читать на русском
Служба безпеки України знайшла серед чиновників Житомирської обласної державної адміністрації хабарника.
фото: прес-центр СБУ

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарництві начальника одного з управлінь Житомирської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

За інформацією правоохоронців, чиновник через посередника систематично вимагав гроші в місцевих підприємців, які займаються переробкою лісосировини. За хабар він гарантував не застосовувати до них адміністративні санкції за виявлені правопорушення.

Співробітники СБУ затримали посередника в офісі одного з комерсантів під час отримання 2,5 тисяч доларів. Того ж дня в нотаріальній конторі співробітники спецслужби затримали начальника управління облдержадміністрації.

Чиновнику та його спільнику повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 ККУ. Наразі вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу та відсторонення чиновника від посади. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, раніше Генпрокуратура викрила на шахрайстві помічника нардепа від «Радикальної партії». Також помічницю судді, затриману на хабарі, посадили під домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: