Нардеп Рябчин так і не насмілився оприлюднити компромат на Ляшка та Данилюка

Читать на русском
Народний депутат Олексій Рябчин обіцяв оприлюднити в себе в Facebook текст розмови нардепа Олега Ляшка з міністром фінансів Олександром Данилюком, в якій перший лобіював власні інтереси, але так і не зробив цього.
Олексій Рябчин

Народний депутат Олексій Рябчин не виконав обіцянку оприлюднити на своїй сторінці в соцмережі Facebook переговори «радикала» Олега Ляшка з міністром фінансів Олександром Данилюком та одним із його заступників, під час яких депутат лобіював певні бізнесові інтереси.

Заяву про те, що все, особисто почуте Рябчиним, буде негайно оприлюдено на його сторінці, представник «Батьківщини» зробив 21 грудня минулого року під час полеміки з іншим представником РПЛ – Ігорем Мосічуком.

«Я обов'язково назву ті факти, які я вчора (20 грудня 2016 року – Ред.) чув особисто, що лобіював особисто Олег Валерійович Ляшко при спілкуванні з міністром фінансів, заступником міністра фінансів. Обов'язково напишу про це в своєму Facebook ... Я особисто чув, як Олег Ляшко ходив і лобіював ренти на деякі свердловини й усілякі інші такі поправки», – заявив Рябчин в ефірі одного з українських телеканалів.

«Слово і Діло» старанно моніторить Facebook Рябчина, проте допис, у якому народний депутат розкривав би названі факти, там досі так і не з’явився. Таким чином, депутат отримав сьому невиконану обіцянку до свого пасиву. Реалізованих зобов’язань у Рябчина наразі 12. У рейтингу відповідальності народних депутатів України він лише 198-й.

Алексей Рябчин не обнародовал доказательств договоренностей между Ляшко и Данилюком.SlovoiDilo

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: