Насіров прогнозує зростання бюджетних надходжень

Читать на русском
Глава ДФСУ Роман Насіров прогнозує зростання бюджетних надходжень в 2017 році в порівнянні з минулим роком.
Роман Насіров

Голова Державної фіскальної служби прогнозує зростання бюджетних надходжень у 2017 році на 19,2% в порівнянні з минулим роком.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДФСУ.

Роман Насіров заявив, що в 2017 році прогнозується збільшення платежів до Державного бюджету на 99,5 млрд гривень або на 19,2% в порівнянні з 2016 роком. Зокрема, ПДВ із ввезених товарів - на 31,3 млрд або на 17,3%, ПДВ з вироблених в Україні товарів - на 26,3 млрд або на 48,6%, надходження акцизного податку - на 16,5 млрд або на 29,9%.

«Також ми продовжуємо виступати за налагодження діалогу з підприємцями. Реалізація планів на 2017 рік дозволить продовжити підвищення соціальних стандартів в Україні, поліпшить імідж ДФС і посилить довіру до фіскальних органів», - підкреслив Насіров.

Серед пріоритетів ДФСУ на поточний рік він назвав детінізацію економіки України за рахунок боротьби з податковим шахрайством та митними правопорушеннями, продовження електронізації сервісів ДФС, розвиток інфраструктури і розвиток інституційного потенціалу, а також посилення міжнародного співробітництва завдяки отриманню підтримки з боку партнерів.

Нагадаємо, стратегічних для української економіки підприємств в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: