Окупанти в Севастополі проведуть рейд із виявлення автомобілів з українськими номерами

Читать на русском
У Севастополі Державтоінспекція буде проводити рейд із виявлення на дорогах міста автомобілів з українськими реєстраційними номерами.

У Севастополі з 24 січня окупаційна «Державтоінспекція буде проводити рейд із виявлення на дорогах міста автомобілів з українськими реєстраційними номерами.

Про це інформує «Крим.Реалії», передає «Слово і Діло».

«Профілактичний рейд «Номери» спрямований на виявлення транспортних засобів, що не пройшли перереєстрацію у встановленому порядку», – йдеться в повідомленні прес-служби окупаційного «МВС у Севастополі».

Де в Києві зараз ремонтують дорогиУ всіх районах столиці тривають роботи з відновлення покриття аварійно-небезпечних ділянок доріг і вулиць.

У «відомстві» нагадали, що після 1 квітня 2016 року власників транспортних засобів зобов'язали «замінити реєстраційні документи та державні реєстраційні знаки, видані на транспортні засоби до 18 березня 2014 року».

Нагадуємо, в 2016 році в управлінні окупаційного «ДІБДР по Криму» попередили, що з 1 квітня дають 10 днів на перереєстрацію авто й заміну українських номерів на російські. Тим, хто не встиг зробити це у встановлений термін, загрожував штраф.

Зокрема, на водіїв автомобілів з українськими реєстраційними номерами перший штраф накладається в розмірі від 500 до 800 російських рублів, а при виявленні повторного порушення – до 5 тисяч рублів із можливістю позбавлення водійських прав.

Раніше повідомлялося, що в Україні різко впало виробництво автомобілів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: