Стартував черговий раунд переговорів про ЗВТ між Україною та Ізраїлем

Читать на русском
В українській столиці стартував четвертий раунд переговорів між Україною та Ізраїлем щодо зони вільної торгівлі.
фото: УНІАН

Протягом 24-26 січня в Києві триває IV раунд переговорів між Україною та Ізраїлем щодо укладення Угоди про зону вільної торгівлі.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Європейську правду».

У МЕРТ зазначають, що в рамках цього раунду сторони намагатимуться досягнути спільного бачення та узгодити загальний підхід до торгових преференцій для сільськогосподарських і промислових груп товарів.

«Україна розглядає Ізраїль як перспективного торговельного та інвестиційного партнера в таких сферах, як сільське господарство, енергетика, промисловість, ІТ, туризм та інших. Мінекономрозвитку має завдання від уряду перевести цей діалог у практичну площину. Завдяки нашій позиції діалог щодо Угоди про зону вільної торгівлі набрав інтенсивних обертів», – заявила торговий представник України-заступник голови МЕРТ Наталія Микольська.

Нагадаємо, раніше в Ізраїлі заявили, що сподіваються на ЗВТ з Україною вже в 2017 році. Також Україні майже вдалося домовитися про ЗВТ із Туреччиною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: