Найбільша японська судноплавна компанія планує почати роботу в Чорноморську

Читать на русском
Японці ознайомилися з інфраструктурою порту міста Чорноморськ та оцінили її схвально. Початок перевезень може початися вже в 2107 році.

Представники японської судноплавної компанії NYK Line (RoRo Division) відвідали порт Чорноморська, де ознайомилися з можливостями роботи поромного терміналу.

Компанія може почати роботу вже цього року, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію ДП МТП «Чорноморськ».

Офіційну делегацію в складі представників NYK Line та її українського агента MICS LTD прийняв директор підприємства Сергій Крижановський. Японці ознайомилися з інфраструктурою порту та оцінили її схвально.

Повідомляється, що практичним результатом зустрічі може стати перший власний захід судна на лінії NYK Line до порту Чорноморська вже в першому кварталі 2017 року.

NYK Line – найбільша японська судноплавна компанія в складі конгломерату Mitsubishi Group. RoRo Division є найбільшим світовим океанським RoRo-оператором.

Нагадаємо, що в листопаді уряд України обговорював з Японією варіанти залучення інвестицій у транспортну інфраструктуру України для реалізації проектів мостового переходу через річку Південний Буг у Миколаєві та розвитку портової інфраструктури Одеської й Миколаївської областей.

Раніше в держпідприємстві «Адміністрація морських портів України» (АМПУ) заявили, що морські порти України в 2016 році перевалили 131,99 млн тонн вантажів, що на 8,9% менше, ніж у 2015 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: