На День Соборності у Києві обмежать рух транспорту

Читать на русском

В Києві 22 січня буде обмежено рух громадського транспорту у зв'язку із заходами, присвяченими Дню Соборності України.

У неділю, 22 січня, у зв'язку з проведенням урочистих заходів до Дня Соборності частина вулиць у центрі Києва закриють для в'їзду транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КП «Київпастранс», передає «Слово і Діло».

Так, орієнтовно з 10:00 перекриють рух транспорту на наступних ділянках: – бул. Тараса Шевченка (на ділянці від вул. Леонтовича до вул. Пушкінської); – вул. Володимирська (на ділянці від вул. Льва Толстого до вул. Богдана Хмельницького); – вул. Терещенківська; – Європейська площа; – вул. Грушевського (на ділянці від Петровської алеї до Європейської площі).

У зв'язку з перекриттям вулиць рух транспорту буде організовано зі змінами.

Тролейбуси маршрутів № 5,8,9,17 курсуватимуть від вул. Белицкой, вул. Смілянській, аеропорту Київ і пл. Космонавтів до бул. Тараса Шевченка за діючим маршрутом, далі - вул. Леонтовича - вул. Богдана Хмельницького - вул. Пирогова - вул. Тараса Шевченка, далі за діючим маршрутом.

Також вносяться зміни в рух автобусів маршруту № 24 на ділянках від Національного музею історії України в Другій світовій війні до метро Арсенальна і від Залізничного вокзалу Центральний до метро Університет і автобусів маршруту № 62 від Ботанічного саду до метро Арсенальна.

Автобуси маршруту № 114 курсуватимуть від вул. Милославської до вул. Григорія Сковороди за діючим маршрутом, далі - вул. Межигірська - вул. Електриків - вул. Набережно-Рибальська, далі за діючим маршрутом.

Нагадаємо, 21 січня, низка столичних маршрутних таксі підвищують вартість проїзду на 1 гривню.

Раніше повідомлялося, що в Києві будуть підігрівати дорогу на Одеській площі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: