Нардепи просять НАЗК перевірити канікули Ляшка в Таїланді

Читать на русском
У Національному агентстві з питань запобігання корупції розповіли про прохання народних обранців перевірити відпустку Олега Ляшка.

Національне агентство з питань запобігання корупції просять провести перевірку подорожі до Таїланду народного депутата Олега Ляшка.

Про це йдеться в зверненні групи народних депутатів до НАЗК, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«Народні депутати України з різних парламентських фракцій просять НАЗК провести перевірку подорожі та відпочинку на початку цього року в Таїланді народного депутата Олега Ляшка. На думку народних обранців, лідер «Радикальної партії» не вніс до Єдиного державного реєстру декларацій у передбачений законодавством термін інформацію про суттєві зміни в майновому становищі, які відбулися з огляду на витрати, пов'язані з цим відпочинком», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в НАЗК заявили про початок другої хвилі е-декларування. Водночас у Мін'юсті повідомили, що НАЗК проігнорувало їхні рекомендації щодо порядку перевірок е-декларацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: