Обіцяний ремонт мікрорайону виявився «занадто масштабним» для мера Житомира

Читать на русском
Міський голова Житомира не зміг вчасно завершити комплексний ремонт мікрорайону Нижня Польова, оскільки завдання виявилося масштабнішим, ніж передбачав Сухомлин.
Сергій СухомлинФото: zhytomyr.solydarnist.org

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин не виконав обіцянку здійснити комплексний ремонт мікрорайону «Нижня Польова».

Там планувалося покласти новий асфальт, замінити й відновити бордюри, тротуари, водопровідні й теплопостачальні мережі в 27 будинках, замінити старі ліхтарі на світлодіодні, зрізати аварійні дерева та на їхньому місці посадити молоді насадження, нагадує «Слово і Діло».

Ремонтні роботи планувалося закінчити ще в жовтні минулого року (враховуючи, що обіцянка була озвучена в лютому). Проте з реалізацією амбітних планів мера у міста виникли проблеми.

Сергій СухомлинМіський голова Житомира
Сухомлин пообіцяв у 2016 році провести комплексний ремонт мікрорайону Нижня ПольоваСказано 21 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Так, зокрема, проби асфальту, покладеного фірмами-підрядниками, показали, що він не відповідає нормам якості. Сухомлин одразу ж заявив, що платити за нього виконавцям робіт місто не збирається.

А вже після Нового року мер зізнався, що роботи з комплексного ремонту мікрорайону тривають, а зрив строків пояснив тим, що в Житомирі «ніколи такі масштабні проекти не робились, і, відповідно, ще немає достатньо кваліфікованих виконавців».

Таким чином міський голова Житомира провалив п’яту свою обіцянку, зареєстровану «Словом і Ділом». Виконаних обіцянок у Сухомлина 9, і з показником відповідальності в 23% він посідає 18-те місце в рейтингу мерів обласних центрів України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: