Гройсман має намір взяти відпустку в свій день народження

Читать на русском
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман має намір піти у короткотривалу відпустку наприкінці тижня. Відпустка пов’язана з бажанням прем'єра відзначити свій день народження в родинному колі.
Володимир Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман має намір піти у короткотривалу відпустку наприкінці тижня.

Про це повідомив прес-секретар глави уряду Дмитро Столярчук у Facebook, пише «Слово і Діло».

Відпустка, за словами Столярчука, пов’язана з бажанням Гройсмана відзначити свій день народження в родинному колі.

«З радянських часів у нас склалася погана традиція, коли в день народження високопосадовця всі йдуть його вітати лише заради того, щоб «засвідчити свою повагу». Що вища посада, то довша черга. Володимир Гройсман давно вирішив, що цю традицію потрібно ламати», – зазначив прес-секретар.

Секретар Кабміну назвав зарплату Гройсмана та міністрівДержсекретар Кабінету міністрів Володимир Бондаренко розповів, яку зарплату отримує Володимир Гройсман.

За його словами, Гройсман започаткував власну традицію брати відпустку в день народження багато років тому, ще на посаді міського голови Вінниці.

«Не був винятком і минулий рік, коли Володимир Гройсман працював уже в парламенті, не стане винятком і цей рік. Тож наприкінці цього тижня прем'єр на декілька днів візьме традиційну відпустку і, як завжди, ці дні проведе в родинному колі. А з понеділка повернеться до виконання своєї повсякденної роботи», – додав прес-секретар.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гройсман назвав головне завдання уряду на 2017 рік, а малоефективних чиновників – «неадекватними».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: