Порошенко заявив про стійкість євроінтеграційного курсу України

Читать на русском
На зустрічі з послами іноземних держав Президент Петро Порошенко заявив, що Україна залишається вірною євроінтеграції.
Петро Порошенко

За словами Президента України Петра Порошенка, цінності, які лежать в основі Євросоюзу та інституційні можливості набагато перевищують ті фобії, якими дехто намагається залякати європейців.

Про це він сказав на зустрічі з іноземними послами, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

«Категорично не згоден з песимістичними, а іноді і панічними настроями щодо майбутнього Європейського Союзу, які сьогодні підказуються європейцям російськими пропагандистами. Європейський проект має набагато більший запас міцності, ніж це уявляють собі в Кремлі», - заявив Порошенко.

За словами Президента, цінності, які лежать в основі Євросоюзу та інституційні можливості набагато перевищують ті фобії, якими дехто намагається залякати європейців.

«В Україні в Європейський проект і цінності вірять іноді більше, ніж навіть в самій об'єднаній Європі. І як би цього комусь не хотілося, ми ні за яких умов не маємо наміру відмовлятися від євроінтеграційного курсу», - підкреслив Глава держави.

«Очевидно, що 2017 рік має стати роком відповідей на системні виклики. Ми всі несемо відповідальність за те, яким буде світ, Європа і наше майбутнє», - сказав Президент.

Нагадаємо, на зустрічі Порошенко також розповів про стратегію України в розвитку двосторонніх відносин з потенційними країнами-партнерами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: