Меру Тернополя не вистачило трьох років для обладнання будинків тепловими пунктами

Читать на русском
Міський голова Тернополя не зміг в обіцяний термін встановити індивідуальні теплові пункти в житлових будинках обласного центру.
Сергій Надал

Мер Тернополя Сергій Надал не зміг за 3 роки виконати план зі встановлення в усіх житлових будинках міста індивідуальних пунктів погодного регулювання.

Цю обіцянку «Слово і Діло» зафіксувало 31 грудня 2013 року, коли він заявив, що з 2014 року розпочинається проект з обладнання будинків індивідуальними тепловими пунктами, який триватиме 3 роки й завершиться до 2017-го.

Проте проект навіть стартував із запізненням: перші тепловий пункт і лічильник тепла (на вул. Лук’яновича, 1) запрацювали 24 грудня 2015-го, тобто через два роки після обіцянки Надала.

Сергій НадалМіський голова Тернополя
Надал пообіцяв встановити індивідуальні теплові пункти у всіх будинках до 2017 рокуСказано 31 грудня 2013 р.Статус обіцянки: Не виконано

Станом же на кінець 2016 року, як стало відомо «Слову і Ділу», щонайменше 204 житлових будинки в місті так і не отримали обіцяних мером ІТП – угода про їх встановлення з переможцем відповідного конкурсу ще навіть не була підписана.

Інформація про точну кількість будинків, обладнаних індивідуальними тепловими пунктами, уточнюється, проте, враховуючи зазначене вище, можна констатувати, що міський голова Тернополя з цією своєю обіцянкою не впорався.

Наразі в досьє Надала 167 виконаних і 66 невиконаних зобов’язань. Щоправда, навіть такі показники дозволяють йому залишатися лідером у рейтингу відповідальності мерів обласних центрів України.

Мэру Тернополя не хватило трех лет для оборудования домов тепловыми пунктамиSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: